Träningspaket

Hos oss är man fri att lägga upp sin träning på ett flexibelt sätt. Vanligtvis diskuterar vi vid första konsultationen vilken sorts träning som passar bäst för dig och dina mål. Vet du redan vad du är ute efter finns också några pris-förmånliga träningspaket att välja bland.

Komigång-paketet
Är du nybörjare på gymmet eller kanske bara behöver lite hjälp för att komma igång med din träning? Då kan vi rekommendera vårt startpaket! Perfekt för dig som på ett tryggt och motiverat sätt vill komma igång för att lära dig mer om träning. Träffarna med din personliga tränare handlar främst om instruktioner och upplägg av träningsprogrammet. Utifrån din målsättning går vi tillsammans igenom de grundläggande övningar som gör att du på ett säkert och effektivt sätt kan påbörja din träning.
Ingår: 5 PT-tillfällen

Viktnedgång-paketet
För dig som vill fokusera på viktnedgång. Du har viljan, och tillsammans med din personliga tränares kunskap och stöd är förutsättningarna optimala för att du ska lyckas. Med det här upplägget får du hjälp med både träning och kostrådgivning. Din träning kommer framförallt att bestå av skonsamma övningar som både ökar förbränningen och stärker kroppen. Du får tid att etablera dina nya vanor, vilket gör att du inte bara når din målvikt, utan även behåller den!
Ingår: 7 PT-tillfällen

Max-paketet
Är du redan vältränad men vill uppnå ”det där lilla extra” med din träning? Har du en dröm du vill förverkliga eller ett särskilt tufft mål att nå? Du tränar med din PT på ett bestämt intervall, då du får göra tester och regelbundna uppföljningar och även bli stretchad av din PT om du så önskar. Mellan träffarna finns din PT nära till hands via telefon och mail för att påminna, stötta, uppmuntra och peppa dig till att prestera mera!
Ingår: 10 PT-tillfällen

Friskvårdspaketet
För dig som vill komma i form men också vill slappna av finns ett samlat friskvårdspaket som består av både personlig träning och massage. Vi anpassar både träning och massage efter dina villkor, oavsett om du vill fokusera på konditionsträning eller styrka, och om massagen ska vara behandlande eller energigivande.
Ingår: 7 PT-tillfällen, 3 massagebehandlingar (á 45 min)

Se priser på sidan Priser och bokning.