Personlig träning centralt i Linköping

Det kan finnas många skäl till att börja träna. Eller för all del förändra eller utöka träningen. Vår inställning är snarare att det inte finns något skäl till att inte träna, i någon form. Regelbunden träning gör oss friskare, gladare, piggare och vi presterar bättre. Det vet vi ju. Men det är inte resultatet som är problemet, det är vägen dit. Att hitta tiden och orken bland alla andra måsten. Att undvika skador. Att sätta rimliga mål.

Det handlar om dig
Att träna med en personlig tränare (PT) är att få en träningspartner vars främsta uppgift är att du ska nå dina mål. Oavsett om du tränar inför ett lopp, vill gå ner i vikt, behöver utvecklas som elitidrottare, eller om du vill få bra hållning och väldefinierade muskler inför sommaren. Det handlar om att forma och anpassa träningen efter just dina förutsättningar. Din PT är där för att guida, motivera och inspirera dig, hjälpa dig att locka fram glädjen i att träna och utvecklas. Det är en person som gläds åt dina framgångar och peppar dig i svackorna. Som kan det mesta som rör kropp och hälsa, och därmed kan leda dig på ett säkert och tryggt sätt.

Första konsultationen är viktig
Det är viktigt att personkemin stämmer mellan dig och din PT. Därför är första konsultationen i personlig träning central för att du kan känna efter om ni kommer att funka som team. Du kommer att få svara på ett antal frågor och utföra några tester, för att din PT ska få en samlad bild av din träningsbakgrund, ditt hälsotillstånd och dina målsättningar. Därefter utformas ett personligt träningsprogram, som ni tillsammans arbetar efter under kommande PT-tillfällen. Självklart följer det också med en strategi för träning och kost mellan PT-träffarna. Det handlar ju om en livsstil.

Vi tränar på dina villkor
Det får inte vara komplicerat och svårt att träna. Därför är flexibilitet ett ledord. Vi tränar där du trivs bäst. Föredrar du funktionell träning med kettlebells, hantlar, skivstång och trx-band som redskap så väljer vi den miljön. Vill du hellre träna med traditionella maskiner och testutrustning så är det också möjligt. Känner du dig obekväm med att träna på gym kan vi träna utomhus, med redskap eller varför inte ta en löprunda tillsammans. Läs gärna mer om olika träningsmetoder och de träningspaket vi erbjuder.

PT Mikael Wallin
Mikael Wallin är utbildad på Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar i Linköping och har många års erfarenhet av olika träningsformer, varav kampsport tillhör favoriterna. Med två em-guld i Tai Chi i bagaget vet han vad det innebär att kämpa för att uppnå mål. Med sig har han också 14 års erfarenhet som certifierad massör, vilket gör hans kunskap om kropp och hälsa ännu mer komplett. Läs mer om PT Mikael Wallin.