Våra terapeuter

Just nu arbetar två terapeuter på Aktiv Träning & Massage – Mikael som har ett idrottsfokus och erbjuder lite mer kraftfull massage, personlig träning och qi gong-kurser, och Monika med lite mer fokus på balans och avslappning utöver den klassiska massagen. Välj den inriktning som passar dig bäst!

Mikael Wallin

micke-omMed många års erfarenhet av att arbeta med människors hälsa och välmående kan jag erbjuda ett helhetskoncept när det gäller träning och hälsa. Mitt mål är att motivera, inspirera och guida dig oavsett om vi träffas för massage, personlig träning eller qi gong – eller varför inte en kombination av dem.

Träning är något som följt mig genom hela livet och jag började med idrotter som tennis, fotboll och styrketräning. Med tiden ändrades fokus och träningen övergick till kampsport som karate, jujutsu och tai chi chuan. Kampsport är lika mycket fysisk som mental träning och jag fick lära mig tålamod, koncentration och målmedvetenhet som senare banade väg för bland annat två em-guld i tai chi. För mig har alltid bra kost gått hand i hand med träning och detta helhetstänk finns alltid med i min vardag, både privat och i mitt arbete.

Boka tid hos Mikael

Hos Mikael kan du boka personlig träning, klassisk svensk massage, gravidmassage och idrottsmassage. Här bokar du tid! I bokningssystemet särskiljs enbart de massagebehandlingar som behöver specialbänk, i övrigt räcker det att du berättar på plats vilken typ av inriktning du önskar.

Monika Hedlund

monika-om

Jag utbildad medicinsk massageterapeut och har varit verksam massör sedan 2003. Mina behandlingar vänder sig till den som behöver balans i kropp och själ, oavsett om det handlar om arbetsrelaterade spänningar eller oro och sorg. Jag har väl utvecklad intuition och är lyhörd för mina kunders behov. Vissa besvär kräver triggerpunktsbehandling och andra snarare avslappningsmassage och samtal.

Eftersom jag är frilansmusiker och i många år har jobbat som orkestermusiker har jag själv stor erfarenhet av muskulära spänningar till följd av statisk arbetsbelastning. Det var så jag lärde mig vilket kraftfullt behandlingssätt massage är. Utöver musiken tar jag hand om mig själv genom bland annat yoga, regelbunden meditation och personlig utveckling. Min övertygelse är att genom att själv utvecklas blir jag bättre på att hjälpa andra.

Boka tid hos Monika

Hos Monika kan du boka energimassage, gravidmassage, avslappningsmassage och klassisk svensk massage. Här bokar du tid! I bokningssystemet särskiljs enbart de massagebehandlingar som behöver specialbänk, i övrigt räcker det att du berättar på plats vilken typ av inriktning du önskar.