Våra terapeuter

Just nu finns en terapeut på Aktiv Träning & Massage – Mikael som har ett idrottsfokus och erbjuder lite mer kraftfull massage, personlig träning och qi gong-kurser.

Mikael Wallin

micke-omMed många års erfarenhet av att arbeta med människors hälsa och välmående kan jag erbjuda ett helhetskoncept när det gäller träning och hälsa. Mitt mål är att motivera, inspirera och guida dig oavsett om vi träffas för massage, personlig träning eller qi gong – eller varför inte en kombination av dem.

Träning är något som följt mig genom hela livet och jag började med idrotter som tennis, fotboll och styrketräning. Med tiden ändrades fokus och träningen övergick till kampsport som karate, jujutsu och tai chi chuan. Kampsport är lika mycket fysisk som mental träning och jag fick lära mig tålamod, koncentration och målmedvetenhet som senare banade väg för bland annat två em-guld i tai chi. För mig har alltid bra kost gått hand i hand med träning och detta helhetstänk finns alltid med i min vardag, både privat och i mitt arbete.

Boka tid hos Mikael

Hos Mikael kan du boka personlig träning, klassisk svensk massage, gravidmassage och idrottsmassage. Här bokar du tid!