Vi hjälper dig att röra på dig - och att slappna av

Aktiv Träning & Massage startades 2013 med filosofin att det mest slagkraftiga sättet att arbeta med sin hälsa är att kombinera träning och massage. Båda sätten har stora hälsofördelar, men tillsammans ger de allra störst effekt på välmåendet. Det är lika viktigt att röra på sig som att ge kroppen återhämtning. Många av våra kunder kommer hit både för massage och träning, men självklart går det också utmärkt att välja ett av alternativen.

Terapeuter som arbetar här har utbildning, certifieringar och många års erfarenhet. Genom åren har vi mött ett stort antal människor och arbetat med kanske lika många sorters besvär, vilket har lärt oss att det inte finns några universallösningar. Därför är flexibilitet och individuell anpassning några av våra viktigaste ledord.

Verksamheten har fyra huvudinriktningar:

Massage
Ett stort utbud av massagebehandlingar för olika behov, från klassisk massage och idrottsmassage till mjukare inriktningar som avslappningsmassage och gravidmassage.

Personlig träning
PT-träning med stor individuell anpassning. Vi följer inga mallar utan formar träningen helt utifrån dina behov, mål och framsteg. Även PT Duo för de som vill PT-träna i par.

Medicinsk Qi Gong och Tai Chi
För den som vill hitta en träningsform som är skonsam men ändå har positiva effekter för hälsan så erbjuder vi kurser i Qi Gong och Tai Chi.

Friskvård för företag
För företag som vill göra sina medarbetare friskare, mer motiverade och produktiva tar vi fram anpassade friskvårdslösningar t.ex kontorsmassage och träningspass.

Aktiv Träning & Massage håller till på S:t Larsgatan 33 mitt i stan. Varmt välkommen att höra av dig med frågor eller boka en tid för behandling eller personlig träning!