Referenser

”Vi jobbar i reklambranschen, som innebär hög stressnivå och ensidiga arbetsställningar vid datorn. Vi har i över fem år anlitat Micke regelbundet för kontorsmassage och sen två år tillbaka har han också hållit i cirkelträningspass en gång i veckan för våra anställda. Det har varit en bra investering – vi har sett effekter som förbättrad hälsa, ökad trivsel och lojalitet samt ett generellt högt intresse för att ta hand om sin hälsa. Micke är kompetent, positiv, lyhörd och mycket omtyckt på Linkin både i sin roll som massör och passinstruktör.”
/ Linnea Ljunge, delägare på reklambyrån Linkin AB

”Vi på Etteplan är väldigt måna om att våra medarbetare ska må bra så därför rekommenderar vi dem friskvårdsbehandlingar hos Mikael Wallin. En stor anledning till att det uppskattas är att Mikael är en väldigt duktig massör och väldigt serviceinriktad. Vi är helnöjda med vårt samarbete!”
/ Matts Eriksson, Regional Manager, Etteplan

”I vår verksamhet blir det många timmar i kontorsstolen framför datorn, oftast med ärenden som är brådskande och av stor och ibland helt avgörande vikt för klienten, varför anspänningen under arbetsdagen är hög. Mikael har nu kommit till oss på kontoret regelbundet under närmare 2 år och givit en avkopplande massagebehandling som varit till nytta längre än bara för stunden. Mikael utför arbetet professionellt och med en trevlig attityd och han anpassar behandlingen efter de individuella behov som var och en av oss har. Behandlingen bidrar till att vi mår bättre och blir mer effektiva på arbetet.”
/Advokat Morgan Gerdin, delägare på Advokatfirman Sandberg & Partners, Linköping

”Som byggkonsult blir det många hårda arbetsdagar sittandes vid datorn. Ofta innebär det dessvärre att även kvällar och helger får ägnas åt rit- och beräkningsarbete. Den fåtaliga lediga och ”utomkontorsliga” tiden har ägnats åt andra livsbejakande prioriteringar än träning. Inget optimalt leverne som fysiskt påverkade oss i negativ riktning. Det gjorde att vi till slut anlitade Mikael Wallin som instruktör för ett kontorsgemensamt cirkelpass – en friskvårdstimme dagtid i veckan. Cirkelpasset är en intensiv och välbalanserad mix av styrke- och konditionsövningar som har fått oss att må mycket bättre. Det är dessutom en utomordentligt trevlig och social kontorsaktivitet som stärkt hela kontorets prestation. I två års tid har vi genomfört dessa pass och det har bland annat gjort att tidigare ryggproblem till följd av stillasittande varit som bortblåsta. Micke är mycket kunnig och anpassar träningen så att den passar alla på individnivå. Hans driv och engagemang får alla att utveckla sig och har även medfört att träning på ledig tid åter blivit en livsbejakande prioritering.”
/David Axenborg, delägare och byggnadskonstruktör på Conlink AB