Företagsmassage i Linköping

Anpassade lösningar för kontorsmassage på ert företag

Vi spenderar idag mycket tid på våra arbeten och att därför måna lite extra om medarbetarnas hälsa är något som de allra flesta företagare idag inser vikten av. Det är ju trots allt så att ett ökat välbefinnande hos de som arbetar på ett företag bidrar till en mängd olika fördelar som en gladare och mer effektiv arbetsplats såväl som minskade sjukantal.

Vi på Aktiv Träning & Massage i Linköping erbjuder anpassade lösningar för friskvårdsmassage på ert företag. Genom att erbjuda dina medarbetare vad vi brukar kalla kontorsmassage kan ni minska risken för och till och med förhindra hälsobesvär som annars i sin tur kan leda till sjukskrivningar.

Detta passar såväl de arbetsplatser där man arbetar fysiskt som de där medarbetarna sitter vid sina skrivbord under större delen av dagen. Vi anpassar oss efter just era medarbetares förutsättningar för att på så sätt öka effekten och de goda resultaten av företagsmassage.

Under behandling uppmuntras kunden att själv vara aktiv och motionera, träna, tänka på kosten, justera arbetsställning och rutiner på arbetsplatsen för att avlasta belastningen där osv. Vi är nämligen övertygade om att kunden själv på så sätt börjar ta ett mer aktivt ansvar för sin egen hälsa.

Kontorsmassage på företaget

När du väl bestämt dig för att denna investering i företagsmassage är något för dig och dina medarbetare skrivs ett avtal om bestämt intervall på sex månader alternativt ett år i taget. Det vanligaste är att man väljer en halvdag/heldag per vecka eller månad men även här är vi självklart öppna för alternativ. Företaget bestämmer själva om personalen betalar en egenavgift på plats och man kan välja mellan behandlingar på 30 eller 45 minuter.

Eftersom vi på Aktiv Träning & Massage i Linköping är måna om att ni skall känna er trygga med vårt avtal kan vi även erbjuda provbehandlingar innan avtal skrivs. Är du intresserad behöver du bara kontakta oss för att komma överens om tid för detta.

Detta är era alternativ vad gäller företagsmassage, behandlingar och pris

Alternativ 1
Pris: ett fast pris på 600:- + moms/timme

Alternativ 2
De medarbetare som väljer att ta del av företagsmassage betalar ordinarie pris för 30, 45 eller 60 min massage, man betalar vid behandlingstillfället genom kortbetalning eller Swish alternativt med sin friskvårdspeng vilken faktureras företaget i efterhand.

Friskvårdsförmån – så funkar det i praktiken

Friskvård är avdragsgillt för företaget och medför ingen förmånsbeskattning för de anställda och är med andra ord en riktigt bra investering för en hälsosammare arbetsplats. Det finns inget maxbelopp för hur hög friskvårdsförmån du får erbjuda dina anställda, det enda är att du måste rikta erbjudandet om företagsmassage till alla anställda på företaget oavsett anställningsform.

Den anställde får inte byta förmånen mot kontant ersättning, men friskvården får bestå av flera aktiviteter t.ex både motion och massage. Friskvårdsaktiviteterna måste hålla sig inom ramen för ”enklare slag”. Är du intresserad av att veta mer om vilka regler som gäller kan du läsa mer om friskvårdsförmåner på Skatteverkets hemsida.

En arbetsplats där alla trivs och har de bästa förutsättningarna för ett hälsosamt och rikt liv är en plats dit man vill gå tillbaka – om och om igen. Att satsa på företagsmassage för dig som driver företag i Linköping med omnejd är med andra ord en möjlighet du helt enkelt inte kan tacka nej till.

Dina medarbetare, du själv och ditt företag kommer alla att tacka dig för att du vågade satsa på hälsa och företagsmassage på just din arbetsplats. Du bokar enkelt ett förutsättningslöst möte genom att kontakta oss på Aktiv Träning & Massage i Linköping på nätet eller via telefon.