Cirkelträningspass för företag

Träningspass i form av cirkelträning med fokus på funktionell träning. Med enkla redskap som hantlar, gummiband, mattor, TRX-band m.m ger vi personalen ett roligt och varierat pass som ger både flås och styrka. Utöver bättre kondition och styrka blir personalen piggare och varje pass blir en teambuildingaktivitet. Upplägget skräddarsys efter önskemål och hålls med önskat intervall, exempelvis en gång i veckan. Vi ordnar lokal med tillgång till omklädningsrum och dusch.

Pris 1200:- per timme

Friskvårdsförmån – så funkar det i praktiken
Friskvård är avdragsgillt för företaget och medför ingen förmånsbeskattning för de anställda. Det finns inget maxbelopp för hur hög friskvårdsförmån du får erbjuda dina anställda, men du måste rikta erbjudande till alla anställda på företaget oavsett anställningsform.

Den anställde får inte byta förmånen mot kontant ersättning, men friskvården får bestå av flera aktiviteter t.ex både motion och massage. Friskvårdsaktiviteterna måste hålla sig inom ramen för ”enklare slag”. Läs mer om friskvårdsförmån på Skatteverkets hemsida.