Nu expanderar vi och söker fler terapeuter!

Efter att ha arbetat främst med massage och träning under några år expanderar vi nu verksamheten. Den 1 januari 2019 blir vi Aktiv Friskcenter – Linköpings nya samlingsplats för den som vill jobba aktivt med sin hälsa, för att bli piggare, starkare och friskare. Här jobbar vi med utgångspunkten att motion, återhämtning och en aktiv livsstil är avgörande för ett hälsosamt liv. Vi vill hjälpa våra kunder till ett aktivare liv oavsett startposition och förutsättningar, och vara en långsiktig partner i deras friskvårdsarbete.

Är du naprapat, idrottsmassör, fysioterapeut eller på annat sätt jobbar med hälsa och friskvård med koppling till en aktiv livsstil? Vi söker fler terapeuter som vill bli en del av teamet och jobba i våra lokaler. Det finns möjlighet att hyra rum till en fast kostnad eller jobba provisionsbaserat.

Lokalen ligger på Platensgatan 3 i Linköping, ovanför Bosses glassbar. Den är på totalt 180 kvadrat, har 6 behandlingsrum av olika storlek och utöver rummet får du tillgång till kök, två toaletter och väntrum med receptionsdisk. I hyran ingår även bokningssystem, kassasystem, marknadsföring och annat nödvändigt för verksamheten.

Efter nyår byter vi namn, får ny hemsida och nytt utseende. I februari 2019 slår vi upp portarna till den nya lokalen.

Är du intresserad eller vill veta mer? Kontakta mikael@aktivtraningmassage.se eller ring på 0708-12 26 17.

Till nyhetsarkivet