Gå en helgkurs i Qi Gong i höst!

Letar du efter en träningsform som har goda effekter på hälsan utan att vara alltför fysiskt krävande? Prova en helgkurs i Qi Gong! Det passar alla människor, oavsett ålder och träningsbakgrund. Du kan dessutom utöva den var och när du vill, perfekt för dig med späckat schema eller som inte vill/kan ta dig till en träningslokal regelbundet.

Medicinsk Qi Gong används idag som rehabilitering inom flera landsting och ger bland annat stärkt immunförsvar, minskad stress och förbättrad koncentrationsförmåga. Träningen består av långsamma, mjuka, naturliga rörelser som är lätta att lära sig. De utförs under djup koncentration och avslappning.

Nästa kurstillfälle är helgen 29-30 oktober i Linköping. Vi tränar då hela metoden så att du lär dig rörelserna och kan fortsätta träna hemma. Du får med dig en cd med musik och tal.

Datum: 29-30 oktober
Tider: lördag mellan 10-17 (lunch 13-14), söndag 10-15 (lunch 12-13)
Plats: Föreningshuset Fontänen, Västra vägen 32, Linköping (se karta)
Pris: 1500 kr
Anmälan: senast 21 oktober

Anmälan sker genom att betala anmälningsavgift 300 kr på BG 296-1837 och resterande del av kursavgiften senast första kursdagen.

Vill du veta mer? Ring gärna Micke på 0708-12 26 17 eller maila mikael@aktivtraningmassage.se eller använd formuläret för intresseanmälan här på hemsidan.

Till nyhetsarkivet