Monika ny terapeut från och med augusti

monika-om-216x300Nu öppnar vi igen efter en skön semester, laddade med massor ny energi. Och vi börjar med en kul nyhet, nämligen att Aktiv Träning & Massage utökar med en ny terapeut från och med 1 augusti. Hon heter Monika Hedlund, är utbildad medicinsk massageterapeut och har varit verksam i yrket sedan 2003. Monika jobbar brett, från djupgående massage med triggerpunktsbehandling till omsorgsfull mjukare behandling med samtal, och är expert på att vara lyhörd för varje kunds behov.

Med Monika som nytillskott öppnar vi även upp fler tider för massage, dels dagtid men det kommer också att finnas bokningsbara massagetider på kvällar och vissa helger framöver. Vi erbjuder nu också två nya massageformer – avslappningsmassage som passar alla som behöver lugn och ro i kropp och själ, samt energimassage som är en snabb och effektiv behandling där du sitter i specialstol med kläderna på. Förutom dessa arbetar Monika precis som Mikael med klassisk svensk massage och gravidmassage.

När Monika inte knådar ryggar så knådar hon gärna degar! Bakning och matlagning är ett stort intresse, liksom heminredning och musik. Om du någonsin har undrat något om instrumentet klarinett kan du fråga Monika, hon har spelat i orkester i många år. Läs mer om Monika här!

I övrigt är det mesta sig likt och vi ser fram emot att börja behandla och träna med er igen. Boka gärna in en tid för massage eller personlig träning!

Till nyhetsarkivet