Nu erbjuder vi helgkurser i Qi gong!

Vill du hitta en träningsmetod som ger dig en starkare kropp och samtidigt effektiv mental träning? Testa medicinsk Qi gong! Det är enkelt, naturligt och lätt att lära sig oavsett om man är ung eller gammal, tränad eller otränad. Qi gong kan utövas när och var som helst, perfekt för dig som har ett späckat schema eller inte vill eller kan ta dig till en träningslokal regelbundet.

Att träna Qi gong har bevisad effekt på människors hälsa och används idag av olika landsting och organisationer för rehabilitering och friskvård. Hälsovinster man kan förvänta sig är bland annat bättre immunförsvar, starkare muskler och leder, förbättrad koncentration och minskad stress.

Vi erbjuder nu helgkurser i medicinsk Qi gong enligt Biyunmetoden. Vi tränar då hela metoden så att du lär dig rörelserna och kan fortsätta träna hemma. Du får med dig en cd med musik och tal och det ingår också en uppföljningsträff efter fem veckor.

Nästa kurstillfälle blir helgen 21-22 november 2015. Läs mer om Qi gong eller gör en intresseanmälan (ej bindande). Välkommen att delta!

Till nyhetsarkivet