Aktiv Träning & Massage flyttar till ny lokal!

Efter att ha hyrt rum hos samarbetspartner under ett par år flyttar vi nu till en egen lokal! Från och med måndag 5 oktober hittar du Aktiv Träning & Massage på S:t Larsgatan 33, bredvid Bengans, Lekia och McDonalds. Här utför vi massagebehandlingar och PT-konsultationer. Vanliga PT-timmar hålls som tidigare på Health Care några hundra meter bort.

Klicka här för att se var vi finns på en karta. Kommer du med bil finns goda parkeringsmöjligheter i närheten, exempelvis i något av parkeringshusen Druvan eller Detektiven.

Reception/väntrum delar vi med Annelis Tandhälsa som håller till i anslutande rum. Kanske vill du passa på att fräscha till leendet med en hygienistbehandling eller tandblekning också när du ändå är här?! 🙂

De senaste dagarna har vi spenderat i byggar- och målarkläder. Långa dagar och rejält träningspass men fräscht och fint blir det! Varmt välkommen att boka tid för massage eller personlig träning!

renovering2

Till nyhetsarkivet