Massage i Linköping

Massage för dina behov av certifierade massören Mikael Wallin

Massage har i tusentals år använts för avkoppling och förbättrad hälsa. Tidig kinesisk lära om medicin såväl som läkare i antikens Grekland beskriver det som en av de viktigaste behandlingsformerna för att läka fysikaliska och emotionella problem. Inte så konstigt, eftersom vi instinktivt använder oss av beröring för att lindra smärta eller uttrycka omtanke om andra människor i vår närhet.

Med hjälp av tryck och töjningar på muskler, blodkärl och hud åstadkommer man en rad positiva effekter på kroppen, som smärtlindring, bättre blodcirkulation, stärkt immunförsvar och minskad stressnivå. Massage är en behaglig del av ditt friskvårdsarbete och en god investering i dig själv och din livskvalitet.

Våra massagebehandlingar

Vi på Aktiv Träning & Massage i Linköping erbjuder behandlingar med terapeutisk inriktning, det finns flera inriktningar att välja bland men de går också att kombinera – vi anpassar alltid våra behandlingar efter kundens förutsättningar och lägger därför god tid på att lyssna in dina behov och specifika situation innan vi föreslår en behandlingsplan. Regelbunden massage är en del av en god livskvalitet och allt eftersom ditt liv förändras och utvecklas är vi självklart redo att anpassa massagen efter det.

Det finns ett antal olika behandlingar att välja mellan och dessa är 30, 45 eller 60 minuter långa. Eftersom vi är måna om din trygghet som kund utförs de alltid av en av Branschrådet Svensk Massage certifierade massörer.

På Aktiv Träning & Massage i Linköping arbetar idag en massör som har nära 15 års erfarenhet i yrket. Grunden är inom den klassiska massagen och även massage för gravida – dock finns även gedigen kunskap om andra sorters massage och därför kan alla slags kunder och deras behov mötas.

Eftersom vi tror att en hälsosam arbetsplats är en effektiv arbetsplats finns även möjlighet att som företagare erbjuda sina medarbetare kontorsmassage via oss i Linköping.

Typer av massage

Det finns idag en uppsjö av massagemetoder och för den som inte tidigare har provat på någon av dessa kan det vara svårt att veta vilken man skall välja. Vi på Aktiv Träning & Massage i Linköping arbetar alltid med dig som kund när det gäller att välja vilken massage som vi tror att du har mest nytta av i ditt liv. Tveka därför inte att kontakta oss vid eventuella undringar eller frågor kring olika massagemetoder.

På vår klinik i Linköping har vi ett par inriktningar vad gäller massage.

Dels erbjuder vi den klassiska massagen enligt svensk metod som är känd och väletablerad världen över. Med handfast och djupgående teknik verkar den läkande, förebyggande och lugnande. Massagen utförs med olja direkt på huden. Musklerna bearbetas genom knådningar och strykningar så att blodcirkulationen ökar och spänningar löses upp.

För den som är gravid finns det istället en speciell massage som är designad för att lindra och förebygga besvär man kan uppleva under dessa speciella nio månader av ens liv. Denna massage stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av. Självklart är massagebänken också speciellt framtagen för gravida så att du kan ligga bekvämt både på mage och rygg.

Den som gillar att vara aktiv – på såväl motionärs- som elitnivå vet att massage som är inriktad på att lindra muskelskador och lösa upp triggerpunkter kan hjälpa till att snabba på återhämtningstiden och dessutom göra kroppen smidigare inför nästa träningspass eller period. Vi anpassar självklart denna massage till den specifika idrott som du utövar.

Vi lever i en stressig värld och för den som lider av detta kan massage speciellt anpassad för nedvarvning, vila och mental återhämtning vara något för dig. Hos oss satsar vi på en massage med samtalet i fokus – med målet att lindra värk och stress.

Att investera i riktigt bra massage innebär att man ökar sin livskvalitet och sitt allmänna välmående. Hos oss får du trygg, professionell och personligt anpassad massage. Tveka därför inte att kontakta oss online eller telefon för att enkelt boka en tid redan idag.